Η ομάδα της Καλαμάτας στην Μελβούρνη.

Η ομάδα της Καλαμάτας στην Μελβούρνη στο φεστιβάλ Αντίποδες 2022.                             Για πρώτη φορά η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας, ξεκίνησε μια συνεργασία με τον Σύλλογο “Καλαμάτα 23η Μαρτίου” Μελβούρνης και Βικτωρίας.

Σε πρώτη φάση στο περίπτερο του συλλόγου στο φεστιβάλ Αντίποδες που έγινε στην Μελβούρνη στις 22 & 23 Οκτωβρίου υπήρχαν φανέλες, καπέλα, κασκόλ κ.α αντιπροσωπευτικά αντικείμενα της ομάδας.

Αυτή την πρωτοβουλία είχαν οι Μεσσήνιοι Αποστόλης Ορφανός και Σωτήρης Βλάχος μετά από την άδεια που είχαν από τον ιδιοκτήτη της ομάδαςς Γιώργο Πρασσά.

Οι Μεσσήνιοι της Μελβούρνης εύχονται στην ομάδα της Καλαμάτας να ανέβει στην πρώτη εθνική κατηγορία της Ελλάδας.                                                                                      Ο πρόεδρος του συλλόγου “Καλαμάτα 23 Μαρτίου” Μελβούρνης & Βικτωρίας Σωτήρης Βλάχος  ανακοίνωσε στο GreekNews24 οτι ξεκίνησε η συνεργασία του συλλόγου με την ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας και στο μέλλον θα έχουμε πολλά να δούμε.

Ακολουθήστε μας στο κανάλι μας στο YouTube: Greektime Melbourne  και στο GreekNews24.

Good evening Melbourne. Supports the Greek community.

ΠΗΓΗ Greeknews24.com.au